DKK 40,00

05.12.2019 kl. 19:00 Hvidovre Gymnasium & HF, Hvidovre

Billetsalget er slut

DKK 40,00

Nu er det tid til årets elevmusical på Hvidovre Gymnasium & HF! Tæppet falder kl. 19.00, og der vil være mulighed for at købe øl, vand, sodavand og snacks før forestillingen og i pausen.

Vi er på Cornway High School i det store USA. Alt er som det skal være. Opdelt, stereotypt og dramatisk. Skolens lækre dreng, Noah, får øjnene op for Caroline, som ellers hidtil har været helt usynlig. Amber, som er dronningen af Cornway, er ikke tilfreds med Noahs følelser og prøver derfor at komme imellem de to ved at blive venner med Caroline.

”Sweet Caroline” er en fortælling om at være teenager, efterleve stereotyper og lysten til at bryde ud i sang. Gør dig klar til en forestilling, hvor tingene er taget til det ekstreme. Vi tager jer hele vejen rundt i følelsesregisteret, og det vil til tider være tå-krummende og max pinligt!

Forestillingen er skrevet og iscenesat af Malthe Rokatis, Anna Bønløkke og Pernille Rejmers, og spilles af et hold med 29 skønne og dygtige elever fra Hvidovre Gymnasium & HF. Vi glæder os til at se jer!

Tæppet falder klokken 19.00. Der vil være salg af øl, vand, sodavand og snacks før forestillingen og i pausen.